zondag 6 oktober 2013

De drie mannen van Jewel

Gelukkig gaat het prima met 'Red, Yellow and Blue'. Jewel hoort je vaak op afstand spinnen. Ik heb er twee filmpjes van  gemaakt. Op deze, die helaas ondersteboven is, kan je zelfs een kitten met Jewel horen meespinnen. Spinnende Jewel en kittens. En nog eentje: Tweede filmpje van het Q-nest.
De groei gaat ook uitstekend. Omdat er maar acht dagen tussen beide nestjes zitten, zullen ze zich, wanneer ze drie weken oud zijn en ik ze samen wil brengen met de kittens van Lexie, zich vast wel weten te handhaven. 100 gram verschil is nu nog veel, ze wegen nu ca, 200 gram en die van Lexie zijn ruim een ons zwaarder maar straks is die 100 gram nog maar een kwart van hun gewicht en met het ouder worden, worden de verschillen steeds kleiner. De mannen hebben ook het voordeel dat katertjes nu eenmaal groter en zwaarder worden.
Na het verdriet van deze week, het wegbrengen van hun zusje naar Utrecht voor onderzoek, beginnen we toch weer te genieten van deze heerlijke knulletjes. Hun moeder Jewel is voorbeeldig. Haar geluk te zien, doet wonderen. Het was heel anders geweest wanneer zij van slag zou zijn geweest.

De foto's:
Door het kiertje heen, houdt Jewel me goed in de gaten.Deze hoogte van de rand is precies goed. Zelfs haar pootje kan er op rusten.

Adembenemend
.
Zo lief een Somali in 'pastel-uitvoering'.
Polly is toch wat slimmer dan onze vorige hondjes. Ze geeft ze graag een lik maar wanneer er dan een plasje komt, stopt ze ermee.

Nog even en dan kunnen we met elkaar kroelen.

Deze foto's zijn van vandaag:

Nu al zulke volmaakte gezichtjes. En dan kunnen ze ons straks ook nog aankijken. Om het in goed Nederlands te zeggen ' I can't wait!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten