vrijdag 10 januari 2014

Lexie is weer helemaal de oude

Alleen maken wij ons een beetje zorgen of dit nu wel een goed idee is. Wat haar medicatie betreft, is het geen probleem; dat is allemaal klaar. Ook haar melkklieren zijn helemaal rustig. Om te voorkomen dat de kittens die eerdaags gaan verhuizen toch een infectie oplopen, laat ik die zoveel mogelijk optrekken met het andere moederpoesje Jewel en om Lexie tegemoet te komen mag 'Onzes', Donna af en toe wel bij haar aanschuiven. Dat lijkt me de beste oplossing.
Zondag is het de grote dag voor Peter Pan, voor ons even heen en weer naar Duitsland, en woensdag hebben we een kort ritje om Polgara naar haar nieuwe mensen in Amstelveen te brengen. En dan zijn we weer 'onder elkaar' en hopen we dat Donna aansluiting en speelmakkertjes aan de andere katten krijgt.
Waar we ook mee begonnen zijn, is de herintroductie van de lieve, lieve, gezellige knuffel Jewel, in de groep. Met haar moeder Tresca, haar overgrootmoeder Nieckje, het zilveren poesje Shabanou leek het elkaar zien geen probleem te zijn maar Orchid liet duidelijk merken dat zij erg bang was. En Jewel reageert ook op haar. Niet dat er iets gebeurd is, Jewel draagt een tuigje en op schoot en tijdens de groepsmaaltijden zit haar lijntje om mijn pols. Ik ben bang dat de angst van Orchid het allergrootste probleem is. Maar we geven het niet op! Er zijn diverse hulpmiddeltjes zoals iets met feromonen, Bach-therapie├źn en via de Raskangroep op Facebook zag ik ook iets alleen die website is bijzonder onhandig. Iets niet via internet kunnen bestellen is toch wel heel bijzonder :-(

Vanmiddag mochten de kittentjes even buitenspelen:

Drie zilvertjers in de tuin

Jewel amuseert zich ook, ondanks dat ze niet altijd in de huiskamer kan, ook prima:

Jewel bij het vogelvoerhuisje op het dakterrasDonna wordt iedere dag mooier en haar zilver blijft heel behoorlijk van tint.

En over haar profieltje zijn we ook heel tevreden. Ze is nu ingeschreven voor de rasspecial in Fijnaart op 2 februari.


Maverick met zijn nakomelingen; Polgara en Peter Pan.

Ze zijn vast de schoonste kittens; ze krijgen wat wasbeurten hier.

Zondag is het zijn grote dag; de ontmoeting met zijn vriendinnetje Diva bij zijn nieuwe mensen in Bochum. 
Maverick vimdt dat hij er klaar voor is, in ieder geval schoon genoeg ;-)


Ze verstaan elkaar wel; samen nagelen is gezellig.

En natuurlijk even dollen.


Polgara in de bocht ;-)
Ze kan me zo lief aankijken en terugknipogen wanneer ik tegen haar praat. Af en toe praat ze zelfs een beetje terug. Zij is de vocaalste van het stel.

Samen met broerlief Peter Pan

Donna, nog helemaal van de wereld van het spinnend bij haar moeder mogen drinken. Haar oortje krulde ervan,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten